werk

Digitaal loyaal aan lokaal

SupportDelft

Ondernemers een hart onder de riem steken en Delftenaren aanmoedigen juist nu hun lokale ondernemers extra te steunen. De pandemie was gearriveerd en hoe. Daarom nam Pixlbar het initiatief om het platform DelftSupport.nl uit de grond te stampen.

Transformeren naar een nieuwe werkelijkheid

Veel ondernemers moesten creatief zijn en transformeren naar een nieuwe werkelijkheid. Ondernemers konden een gratis profiel aanmelden. Wel was het belangrijk dat zij een alternatief aanbod hadden voor bewoners, om toch vooral zaken te blijven doen met elkaar. Bijvoorbeeld voor private shopping, voor afhalen of laten bezorgen van maaltijden etc. Bedrijven konden zelf hun profiel aanmaken en beheren.

Bovendien werd er een tegel campagne bedacht, in samenwerking met Kwieker, voor marketing op sociale media. Tevens kon deze worden ingezet bij uitingen in lokale media om zichtbaarheid te vergroten. Deze Delfts blauwe tegels werden dan ook gretig gedeeld online.

Hierna volgde een doorstart naar een echt online warenhuis: We Are Delft

Website impressie
Koop een tegel en steun het platform
Dubbel advertentie spread in het hart van de lokale krant

Wat kan ik voor je klaarmaken?

Ik help je graag met heldere, treffende en vooral smakelijke creaties. Gebruik de smiley tekstballon rechtsonder om mij een bericht te sturen, te bellen, te chatten of simpelweg te verbinden. Wat je ook wil, ik hoor graag van je.

Scroll naar top