Skip to main content

Sanofi

Juist open

Sanofi is een internationaal, farmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met onderzoek naar en de ontwikkeling, productie en marketing van geneesmiddelen. Een goede informatievoorziening aan de patiënt is daarbij onontbeerlijk.

Informatieplatform voor Sanofi

De website geneesmiddel en debat is een informatieplatform van Sanofi. Het doel is om transparantie en actieve discussies te creëren over maatschappelijke vraagstukken die gaan over nieuwe ontdekkingen, ontwikkelingen, productie en distributie van zorgdiensten en geneesmiddelen.

De site was toe aan een revisie omdat wensen en technologie snel veranderen, maar natuurlijk ook om bestaande informatie beter vindbaar en toegankelijker te maken. Het project wordt beheerd en is gebouwd door De Heren Van, de vormgeving is verzorgd door Pixlbar.

Sanofi homepage geneesmiddel en debat
Sanofi geneesmiddel en debat website interface
René van Dijk

De barkeeper van Pixlbar. Een veelzijdige crossmedia designer met jarenlange ervaring in visuele identiteiten, webshops, websites, online platformen, drukwerk en 3D. René houd van een mooi gesprek en een goed verhaal, frisse concepten, wonderschone typografie, goede koffie en Delft. Werd in 2020 zelfs verkozen als Delftenaar van het Jaar voor zijn tomeloze inzet voor lokale ondernemers. Door dik en dun, ondernemen is ook juist netwerken en samenwerken. In goede en slechte tijden. Zomaar wat eigenschappen die ingebakken worden bij elk designproject.

Close Menu

Pixlbar ontwikkelt en ontwerpt crossmediale concepten voor lokale en internationale midden- en kleinbedrijven vanuit hartje Delft. Pixlbar bedenkt, creëert, controleert, onderhoudt en beheert vormgeving tot in de pixels.
Jouw idee komt verder met Pixlbar.

Adres Achterom 21, 2611PL Delft KvK 51670445
BTW
 NL002044923B61 Algemene voorwaarden