Website recyclen en upcyclen in één

Pixlbar brainstormde mee in sessiesen ontwierp daarna de nieuwe interface

Kruiswijk

Bouwt al 75 jaar aan kennis van slopen tot aan duurzaam recyclen

De website van Kruiswijk was aan vernieuwing en verbetering toe met betrekking tot CMS toegankelijkheid en Google vindbaarheid. Het brede aanbod van diensten moest duidelijker worden gestructureerd met heldere kruisverwijzingen.

Achtergrond

Kruiswijk bied namelijk een breed scala van diensten voor projecten die te maken hebben met sloopwerk, civiel werk, asbest sanering, boren en zagen, bodemsanering, Chroom 6, transport, container verhuur en recycling. Veelal uitgevoerd op basis van één of meerdere ISO-certificeringen. Vanaf september 2022 zelf een eigen vakschool voor het werven en opleiden van nieuw personeel.

In samenwerking met Bureau 390 zijn diverse positionering en strategy sessies gehouden. Hieruit zijn drie doelen bepaald: bevestiging van autoriteit bij bestaande klanten, de werving van nieuwe klanten en de werving van personeel.

Nieuwe fundering storten

Centraal bij al deze werkzaamheden is de integratie van circulair slopen en duurzaamheid in de praktijk. De positionering hierbij is:

De duurzame denkers die doen.

De bouw

Op basis van al deze resultaten heeft Pixlbar een uitgebreide site hiërarchie in kaart gebracht. Vervolgens is er een interactief draadmodel ontwikkeld voor presentatie, feedback en bruikbaarheidstesten. De belangrijkste pagina’s zijn vervolgens compleet gevisualiseerd inclusief interacties en overlays. Met deze blauwdruk in de hand is de bouw gerealiseerd door Bureau 390.

Site bekijken