Nutriswitch

Bewust met je gezondheid bezig zijn is een groeiende trend waarbij orthomoleculaire therapie kan helpen. Orthomoleculaire therapie kan namelijk veel gezondheidsproblemen verhelpen en medicatiegebruik verminderen. Aan Pixlbar de opdracht om de nieuwe praktijk Nutriswitch te voorzien van een huisstijl en website.

Huisstijl
Het beeldmerk vertegenwoordigt de vrouwelijke variant van de Vitruviusman waarbij alle lichaamsverhoudingen in balans zijn. Aangezien de darmen ook wel worden beschouwd als het tweede brein en om die reden gezonde voeding van essentieel belang voor de hersenen en het lichaam als geheel. De vorm kan dus enerzijds een brein voorstellen en anderzijds heeft het een duidelijke overeenkomst met broccoli en gezonde voeding. Deze Vitruviusvrouw vereerd dus gezonde voeding en is in balans.

Web
De website moest een goed representatief beeld geven van hoe orthomoleculaire therapie helpt. Je moet daarbij denken aan de werkwijze, bloedtesten, vergoedingen en juist online een afspraak inplannen. Bovendien publiceert de Nutriswitch website wetenschappelijk en voedsel gerelateerde blog artikelen met de bedoeling bewustzijn te verhogen en het zelf herstellend vermogen van de patiënt te stimuleren. De website is tweetalig en is er op gericht om de Nederlandse en internationale gemeenschap in Den Haag te bereiken.


KlantNutriswitch Praktijk voor Orthomoleculaire TherapieJaar2020Websitewww.nutriswitch.nl

Privacy Preference Center