Meermaals bekroond architectenbureau krijgt een passende identiteit

Een vastgoed communicatie trajectBestaande uit diverse middelen

Lemniskade Projecten

Verbinding met co-creatie

De projecten van Lemniskade hebben de afgelopen jaren flinke aandacht getrokken. Met Patch22, het hoogste houten woongebouw van Nederland, zijn er op elk gebied prijzen binnen gesleept. Alsof dit nog niet genoeg was, werd eind 2017 hun tweede project Top-Up in Amsterdam-Noord gestart. Wederom een eye-catcher. Het laatste indeelbare loft Top-Up werd in 2021 verkocht.

Huisstijl herkenbaar als familie

Architect Tom Frantzen benaderde Pixlbar al vroeg in het process over een nieuwe huisstijl en de (her-) ontwikkeling van een aantal sites.

Bij het logo ontwerp is inspiratie gezocht binnen het kader van één lettertype: Ozone. Een veelvuldig door architect Tom Frantzen gebruikt lettertype. Het stramien van dit lettertype diende als basis. Hiermee is een nieuw logo ontwikkeld dat onderscheidend is en zich goed laat combineren binnen projectstijlen. Namelijk één die verbind, speelt met lijnen en tegelijkertijd toegankelijk en anders is.

Drie websites

Er zijn een drietal websites ontwikkeld die herkenbaar zijn qua layout en functionaliteit. Lemniskade is de overkoepelende site waar het documenten archief van Patch22 opgeslagen is. De Patch22 site is hiervoor omgebouwd naar een naslagwerk website.

Bij het nieuwe project Top-Up Amsterdam is de website ten eerste ingericht als verkoopkanaal. Nu na oplevering van het laatste loft is het wederom een naslagwerk ter inspiratie voor getransformeerde casco appartementen geworden.

Start verkoop

Voor de start verkoop van Top-Up Amsterdam zijn er banieren, nieuwsbrieven, schetsblokken en advertenties gerealiseerd. Bij de start verkoop manifestatie is er voor aspirant kopers waardevolle virtual reality ervaring toegevoegd. Een must in onzekere tijd.