Lemniskade

Huisstijl
Pixlbar werd benaderd door architect Tom Frantzen met het vraagstuk voor een nieuwe huisstijl en de (her-)ontwikkeling van een aantal websites.

Doordat architect Tom Frantzen veelvuldig gebruik maakt van het lettertype Ozone werd een logo oplossing gezocht binnen het kader van dit lettertype. Eén die verbind, speelt met lijnen en tegelijkertijd toegankelijk en anders is. Het patroon van dit lettertype diende als basis en resulteerde in een nieuw logo dat onderscheidend werd en gemakkelijk gecombineerd kon worden met project gerelateerde logo’s.

Web
Er werden een drietal websites ontwikkeld die herkenbaar waren qua layout en functionaliteit. Lemniskade werd de overkoepelende site waar het documenten archief van Patch22 opgeslagen werd. De Patch22 werd hiervoor omgebouwd naar een naslagwerk website.

Bij het nieuw te realiseren project Top-Up Amsterdam werd de website ingericht als verkoopkanaal. Na oplevering van het project zal het een naslagwerk ter inspiratie van getransformeerde casco appartementen worden. Voor de start verkoop van Top-Up Amsterdam werden tevens gedrukte communicatiemiddelen en een VR presentatie gerealiseerd.


KlantLemniskade ProjectenWebsitelemniskade.nl

Privacy Preference Center