Data visualisatie
Human Synergistics is gespecialiseerd in het meten van bedrijfsculturen en als gevolg daarvan heeft het toegang tot een enorme hoeveelheid culturele data. Om deze gegevens nuttiger en relevanter te maken, hebben we voorgesteld om de waardevolle inzichten te visualiseren in infographics t.b.v. online marketing.

App
Human Synergistics maakt nog gebruik van een verscheidenheid aan papieren onderzoek instrumenten. Het zou gebruiksvriendelijker zijn deze te transformeren naar apps. De app is 24/7 toegankelijk en de gebruiker kan met tussenpozen gegevens invoeren. Het verbetert de verwerkingssnelheid en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar voor de gebruiker.

Video & Web
Human Synergistics produceert nogal wat videomateriaal. Om al deze videos on-brand te houden werd er een leader pack ontwikkeld die de merkbelofte consequent uitdraagt.

Aan de wetenschappelijke basis van alle Human Synergistics producten staat het meetinstrument de Circumplex. Het instrument verdeelt menselijk gedrag in 12 segmenten met elk eigen kenmerken. Een aantal jaar geleden werd er een DVD gelanceerd waarbij elk segment belicht werd… een begrensd medium, en tegenwoordig achterhaald. Door sappige video previews te maken en deze op verschillende videoplatforms te plaatsen als ook hun eigen beheerde landingspagina zorgt dit voor betere online marketing.

Privacy Preference Center