Crossmediaal ontwerpbureau
  • 1 of 5

  • 2 of 5

  • 3 of 5

  • 4 of 5

  • 5 of 5

Huisstijl & website ontwikkeling Lemniskade

Category:
Logo & Huisstijl, Vastgoed, Website

Date:
01/27/2017

Client:
Lemniskade Projecten BV

Achtergrond

Pixlbar werd in december 2016 benaderd door architect Tom Frantzen met het vraagstuk voor een nieuwe huisstijl en de ontwikkeling van diverse sites.

Huisstijl ontwikkeling

Doordat architect Tom Frantzen veelvuldig gebruik maakt van het lettertype Ozone werd een oplossing gezocht voor een nieuw logo binnen het kader van dit lettertype. Eén die verbind, speelt met lijnen en tegelijkertijd toegankelijk en anders is. Door op een andere manier te construeren vanuit dit puntenraster werd al snel een verrassend nieuwe vorm gevonden. Uit dit gedachtegoed konden andere huisstijl elementen ontworpen worden van social media iconen en fotokaders tot watermerken die een rol kregen. Een andere vereiste was dat het nieuwe logo herkenbaar en zonder problemen gecombineerd konden worden met projectlogo’s (zoals Patch22) waarin altijd het Ozone lettertype gebruikt wordt.

Website

Er werden een tweetal websites ontwikkeld die herkenbaar waren qua layout en functionaliteit. Lemniskade werd de overkoepelende site waarin ook het documenten archief van Patch22 gehuisvest moest worden. Patch22 op haar beurt van een project website omgebouwd naar een naslagwerk website geworden.

http://lemniskade.nl/

Share:    Twitter  ·  Facebook  ·  Google+  ·  Pinterest

Banyan Yoga Delft

Meertalig, Recreatief, Training & Ontwikkeling, Website

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Meertalig, Vastgoed, Website

Iccoon allround interieurbedrijf

Diverse MKB, Website