Crossmediaal ontwerpbureau
  • 1 of 5

  • 2 of 5

  • 3 of 5

  • 4 of 5

  • 5 of 5

Alles klopt bij Lanclan

Category:
3D design, Campagnes, Logo & Huisstijl, Website

Date:
11/06/2014

Client:
Lanclan

Lanclan staat voor uiterst zorgvuldig ontwikkelde oplossingen. Op basis van innovatieve maar bewezen technologieën. Bij alles wat ze doen vertrouwen ze op wetmatigheden, zoals verwerkt in ‘de gulden snede’. Omdat alles moet kloppen.

Huisstijl manifest

Lanclan richt zich op bedrijfskritische oplossingen in verschillende niches zoals broadcast, beveiliging en nutsvoorzieningen. Pixlbar werd benaderd om een nieuwe identiteit, die hun missie en visie op elkaar afgestemd, vorm te geven. Een hele reeks van identiteit toepassingen werden ontwikkeld en gebundeld in een huisstijl handboek.

Website ontwikkeling

Om Lanclan verder te positioneren als leider in bedrijfskritische oplossingen, is er een nieuwe website gebouwd om hun groeiende communicatie behoefte te verbeteren. Doordat de meeste projecten op maat gemaakte oplossingen zijn, met absolute geheimhouding, was het creëren van de juiste structuur een uitdaging. Een aangepaste CMS-oplossing werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met De Heren Van en Lanclan. Pixlbar zorgde voor interface design en team management.

Bekendheid creëeren

Om te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen onder de aandacht komen, creëert Pixlbar ook meetbare crossmediale campagnes voor in vakliteratuur en landelijke dagbladen. Om verder bekendheid te vergroten is Lanclan al een aantal jaren actief op tal van beurzen zoals AVM en IBC. Pixlbar doet hierbij het 3D ontwerp en de visuals voor de beursstand i.s.m. standbouwers Partners in Building.

http://www.lanclan.nl/

Share:    Twitter  ·  Facebook  ·  Google+  ·  Pinterest

Orign Design Styling

Diverse MKB, Logo & Huisstijl

Patch22 website herontwikkeling

Vastgoed, Website

Footlogics orthopedische zolen

Farmacie & Gezondheid, Logo & Huisstijl, Product Design