Pixlbar is altijd goed in vorm

Online, offline of allebei. Van concept tot reclamecampagnes en verder. Resultaatgedreven. In samenwerking met jou ontwikkelen we designuitingen en toepassingen. Designoplossingen die passen bij jouw vraag en specifieke doelstellingen. Met extra specialisten erbij als het moet.

Door co-creatie komen we tot ideeën en oplossingen voor jouw doelgroep. Identiteiten met een verhaal, gebruiksvriendelijke websites die verder reiken, webshops die zichzelf verkopen en acties die positieve reacties scoren.

Betrokken, inleven en meedenken

Een goed oriënterend luistergesprek is het begin. Zorgen dat er niets over het hoofd gezien wordt, opties doorspreken, alle voor-en-tegens tegen het licht houden. Pixlbar stippelt het designproces uit en houdt je van elke stap op de hoogte. Zodat je met plezier en vertrouwen het traject doorloopt.

Pixlbar gebruikt daarvoor veel creativiteit, afgemaakt met een snufje bezieling, inzicht, kennis en ervaring. Uiteindelijk krijg je een mooi resultaatgedreven ontwerpoplossing uitgeserveerd. Geniet ervan.

Altijd hulp

Je krijgt in handen wat je nodig hebt om zelf verder te gaan. Het project wordt zorgvuldig (eventueel met training) overgedragen zodat je op eigen benen staat. Maar wanneer je hulp nodig hebt staat Pixlbar je bij. Altijd! Voor vragen, updates, onderhoud, tips of ideeën.

Wie runt de bar?

René van Dijk is de barkeeper van Pixlbar. Een veelzijdige creatieve duizendpoot met jarenlange ervaring. Van drukwerk en 3D tot van alles digitaal. René houd van een mooi gesprek en een goed verhaal, frisse concepten, wonderschone typografie, goede koffie en Delft.

Werd in 2020 zelfs verkozen als Delftenaar van het Jaar voor zijn tomeloze inzet voor lokale ondernemers. Door dik en dun, ondernemen is ook juist netwerken en samenwerken. In goede en slechte tijden. Zomaar wat eigenschappen die ingebakken worden bij elk designproject.

Waar is Pixlbar gevestigd?

Kom eens langs. Maak uitgebreid kennis. Pixlbar is gesitueerd op een heerlijke plek die uitkijkt over de binnenstad van Delft. Met een gracht voor de deur en uitzicht over de Delftse Schie vloeien hier de ideeën welig. Een mooie, frisse, inspirerende en lichte locatie waar we onze handen uit de mouwen kunnen steken. Om jouw project in detail te bespreken, te verduidelijken en vooral concrete stappen te zetten om verder te gaan. Je gaat sowieso met inspiratie naar huis.