over ons
SCROLL →

Pixlbar is altijd goed in vorm

Online, offline of allebei. Van concept tot reclamecampagnes en verder. Resultaatgedreven. In samenwerking met jou ontwikkelen we designuitingen en toepassingen. Designoplossingen die passen bij jouw vraag en specifieke doelstellingen. Met extra specialisten erbij als het moet.

Door co-creatie komen we tot ideeën en oplossingen voor jouw doelgroep. Identiteiten met een verhaal, gebruiksvriendelijke websites die verder reiken, webshops die zichzelf verkopen en acties die positieve reacties scoren.

René van Dijk geniet van espresso aan de Delftse gracht

Betrokken, inleven en meedenken

Een goed oriënterend luistergesprek is het begin. Zorgen dat er niets over het hoofd gezien wordt, opties doorspreken, alle voor-en-tegens tegen het licht houden. Pixlbar stippelt het designproces uit en houdt je van elke stap op de hoogte. Zodat je met plezier en vertrouwen het traject doorloopt.

Pixlbar gebruikt daarvoor veel creativiteit, afgemaakt met een snufje bezieling, inzicht, kennis en ervaring. Uiteindelijk krijg je een mooi resultaatgedreven ontwerpoplossing uitgeserveerd. Geniet ervan.

Los laten en contact houden

Je krijgt in handen wat je nodig hebt om zelf verder te gaan. Het project wordt zorgvuldig (eventueel met training) overgedragen zodat je op eigen benen staat. Maar wanneer je hulp nodig hebt staat Pixlbar je bij. Altijd! Voor vragen, updates, onderhoud, tips of ideeën.

Bronzen Hugo

Wie runt de bar?

René van Dijk is de barkeeper van Pixlbar. Een veelzijdige creatieve duizendpoot met jarenlange ervaring. Van drukwerk en 3D tot van alles digitaal. René houd van een mooi gesprek en een goed verhaal, frisse concepten, wonderschone typografie, goede koffie en Delft.

Werd in 2020 zelfs verkozen als Delftenaar van het Jaar voor zijn tomeloze inzet voor lokale ondernemers. Door dik en dun, ondernemen is ook juist netwerken en samenwerken. In goede en slechte tijden. Zomaar wat eigenschappen die ingebakken worden bij elk designproject.

Wil je weten hoe ik jouw idee verder kan helpen?

Gebruik de smiley tekstballon rechtsonder om mij een bericht te sturen, te bellen, te chatten of simpelweg te verbinden. Wat je ook wil en hoe, ik hoor graag van je.

bekijk werk

Creatieve specialisten

Heeft jouw idee meer specialistische kennis nodig? Dan schakelen we één of meerdere specialisten in. Pixlbar werkt graag samen met onderstaande partners. Stuk voor stuk bewezen teamspelers!

Domeco
De Heren Van
Kwieker
Bureau 390
Ninja Systems
Krane Fotografie
Scroll naar top