Skip to main content
werk

Om concurrerend en relevant te blijven, heeft Pixlbar initiatief genomen een aantal van Human Synergistics beste producten en hulpmiddelen te herzien. 

Animatie leaderpack
Pre-roll video animatie
Human Synergistics presentatiemap
Ongevouwen presentatiemap
App interface LSI1 survey
Studie schets app interface voor LSI-1 product
Briefpapier, enveloppen, powerpoint sjablonen visitekaartjes
Frisse en heldere PowerPoint sjablonen, diverse soorten briefpapier, enveloppen en visitekaartjes

Ons merk wordt nu erkend als leider in Organisational Development. Pixlbar verzorgde het positioneren van onze materialen en diensten naar een premium-niveau.

Quentin Jones

Circumplex training DVD interface
René van Dijk

De barkeeper van Pixlbar. Een veelzijdige crossmedia designer met jarenlange ervaring in visuele identiteiten, webshops, websites, online platformen, drukwerk en 3D. René houd van een mooi gesprek en een goed verhaal, frisse concepten, wonderschone typografie, goede koffie en Delft. Werd in 2020 zelfs verkozen als Delftenaar van het Jaar voor zijn tomeloze inzet voor lokale ondernemers. Door dik en dun, ondernemen is ook juist netwerken en samenwerken. In goede en slechte tijden. Zomaar wat eigenschappen die ingebakken worden bij elk designproject.

Close Menu

Pixlbar ontwikkelt en ontwerpt crossmediale concepten voor lokale en internationale midden- en kleinbedrijven vanuit hartje Delft. Pixlbar bedenkt, creëert, controleert, onderhoudt en beheert vormgeving tot in de pixels.
Jouw idee komt verder met Pixlbar.

Adres Achterom 21, 2611PL Delft KvK 51670445
BTW
 NL002044923B61 Algemene voorwaarden