werk

Steentje bijdragen

Ready for Living

Ready for Living is ontwikkelaar van woonklare nieuwbouwprojecten in heel Nederland. Voorzien bij oplevering van luxe binnen­afwerking, naar smaak van de koper. Alles is onderdeel van de koopsom. Kopers worden volledig ontzorgd. 

Complete verkoopdocumentatie

In samenwerking met Domeco heeft Pixlbar een brochure lijn ontwikkeld voor Ready for Living Bouw & Ontwikkeling uit Lelystad. Ready for Living bouwt en ontwikkeld kleinschalige projecten in Flevoland, Overijssel en Noord-Holland onder de merknaam Living In.

Alle projecten van Ready for Living worden turnkey ontwikkeld en dus hebben wij er voor gekozen om de verkoopmaterialen voor het merk Living In ook te standaardiseren om zo productiekosten te reduceren.

Pixlbar ontwikkeld regelmatig verkoopdocumentaties voor eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen, villa’s en appartementen als ook de corporate brochure voor moederbedrijf Ready for Living.

Wat kan ik voor je klaarmaken?

Ik help je graag met heldere, treffende en vooral smakelijke creaties. Gebruik de smiley tekstballon rechtsonder om mij een bericht te sturen, te bellen, te chatten of simpelweg te verbinden. Wat je ook wil, ik hoor graag van je.

Scroll naar top