werk

Haal alles uit de stad

We Are Delft

Het eerste online warenhuis van Delft zag in 2020 het levenslicht. Na de eerste lockdown werd SupportDelft doorontwikkeld naar een gezamenlijk winkel platform voor Delft. Op één plek alles bestellen, tegelijk afrekenen en in één keer al jouw artikelen dezelfde dag bezorgd met de lokale fietskoerier. Eén online warenhuis voor de hele stad Delft.

Het nieuwe platform We are Delft: ‘Alles wat de stad mooi maakt komt samen op dit platform’

Alle betrokken partijen vormen een hart op de Markt van Delft voor de lancering van het online warenhuis van Delft

Alles komt samen

Pixlbar bedacht de naam, de vormgeving en heeft de technische ontwikkeling en realisatie voor haar rekening genomen. Met RODI Media en Melanie Haaksma zijn samen diverse communicatiemiddelen ontwikkeld voor ondernemer en consument. Van reclamecampagnes in de Delft op Zondag en van A0 posters tot verpakkingsmateriaal en diverse media interviews.

Huisstijl die alle sectoren verbindt

Van open naar gesloten

In april werden maatregelen versoepeld en zijn winkels weer open gegaan. De online verkoop kelderde en ondernemers zagen niet meer de meerwaarde van een gezamenlijk platform.

Een derde transformatie volgde, van online warenhuis naar één met Delftse routes. Deze insteek werd wederom enthousiast ontvangen. Maar door de financiële tegenslagen bij horeca en winkeliers kon het tij niet meer gekeerd worden.

Betrokken partijen zoals de gemeente Delft, MKB Delft en het ondernemersfonds reageerde enthousiast. Wilde graag meedenken en meedoen.Zonder financiële bijdrage van deze partijen kon het platform niet meer voortbestaan.

We zijn ontzettend dankbaar dat we zoveel ondernemers hebben kunnen helpen zich lokaal te presenteren. Het is ook zo fijn om te zien hoeveel Delftenaren ons platform hebben gevonden en lokaal hun cadeaus bestelden.

Geboortekaart platform
Zelf de handen uit de mouwen steken We Are Heroes
Bedankkaart voor bestellingen
Halve pagina advertentie

Waar anderen zich voornamelijk hebben ingezet om hun eigen hachje te redden, heeft René er voor gezorgd dat al die individuen samenkomen en samen sterk staan.

Anoniem

Toelichting stemmer Delftenaar van het jaar verkiezing

Plakband patroon

Wat kan ik voor je klaarmaken?

Ik help je graag met heldere, treffende en vooral smakelijke creaties. Gebruik de smiley tekstballon rechtsonder om mij een bericht te sturen, te bellen, te chatten of simpelweg te verbinden. Wat je ook wil, ik hoor graag van je.

Scroll naar top