Skip to main content
werk

Cultuur transformatie award

Human Synergistics Australië

Uit onderzoek blijkt dat 67% van de veranderinitiatieven hapert. Hoewel veel organisaties weten hoe ze cultuurverandering kunnen beïnvloeden, zijn er maar weinigen die dat ook daadwerkelijk doen. Pixlbar gaf de award vorm. De awards gaan jaarlijks naar organisaties die cultuurverandering juist tot een succes hebben gemaakt.

De geheimen van culturele transformatie onthuld

De oorspronkelijke visual die de basis werd van de award, vormt de leidraad in het door Human Synergistics gepubliceerde boek In Great Company (376 pagina’s). Een wetenschappelijk onderbouwd boek waarin vijf bekende Australische bedrijven uitgelicht worden. Het legt duidelijk uit en onthult alle bijbehorende stappen die het pad naar transformatie onthullen.

Het werkt als een raamwerk om praktische strategieën te ontwikkelen om culturele transformatie te creëren. En de processen die gelijktijdig moeten worden uitgevoerd om transformationele verandering te bereiken.

Cultuur Transformatie award Human Synergistics

Transformatie op een voetstuk

De 3D award, gemaakt van tin, is het resultaat van een visual ontwikkeld door Pixlbar. Het vertegenwoordigt een oppervlak van kwik waaruit een druppel komt die in een propeller verandert. Elk element heeft een betekenis: toonaangevend, aansprekend, herscheppend en reflexiviteit.

Ontwerp en productiebegeleiding van het boek In Great Company werd verzorgd door Pixlbar
Ontwerp en productiebegeleiding van het boek In Great Company werd verzorgd door Pixlbar

Pixlbar werkte samen met ons over vele weekenden, late nachten en vroege ochtenden om onze ambitieuze deadlines te halen.

Corinne Canter

René van Dijk

De barkeeper van Pixlbar. Een veelzijdige crossmedia designer met jarenlange ervaring in visuele identiteiten, webshops, websites, online platformen, drukwerk en 3D. René houd van een mooi gesprek en een goed verhaal, frisse concepten, wonderschone typografie, goede koffie en Delft. Werd in 2020 zelfs verkozen als Delftenaar van het Jaar voor zijn tomeloze inzet voor lokale ondernemers. Door dik en dun, ondernemen is ook juist netwerken en samenwerken. In goede en slechte tijden. Zomaar wat eigenschappen die ingebakken worden bij elk designproject.

Close Menu

Pixlbar ontwikkelt en ontwerpt crossmediale concepten voor lokale en internationale midden- en kleinbedrijven vanuit hartje Delft. Pixlbar bedenkt, creëert, controleert, onderhoudt en beheert vormgeving tot in de pixels.
Jouw idee komt verder met Pixlbar.

Adres Achterom 21, 2611PL Delft KvK 51670445
BTW
 NL002044923B61 Algemene voorwaarden